keskiviikko 25. marraskuuta 2015

NOPEA JA HELPPO LOUNASVINKKI

lohiruokaa4
× LUNCHING ×


Treffailin sunnuntainakin Iitun kanssa. Mitään sen kummempia suunnitelmia meillä ei ollut, hain hänet kyytiin ja ajettiin Myllyyn. Mietittiin, että jos käytäisiin syömässä mutta plääni vaihtuikin aika nopeasti siihen, että haettiin safkakamat kaupasta ja painuttiin meille tekemään ruokaa. Tehtiin lohimedaljonkeja, lohkoperunoita ja kastikkeeksi tsatsikia. Ja oli muuten täyttä herkkua! Ja päästiin pienemmällä budjetilla näin kuin että oltaisiin käyty ravintolassa. 

Mä en oo ennen itse valmistanut kalaa, koska mulla on ollut siihen vähän sellainen ennakkoluulo, että sen valmistaminen olisi jotenkin vaikeaa. Mutta onneksi toinen meistä kuitenkin osasi homman. Voin vaan näin jälkikäteen todeta nolona, kuinka väärässä oonkaan ollut, naurettavan helppoahan tuo oli. Pannulle paistumaan kymmeneksi minuutiksi ja that's it!

Kastike taas valmistui turkkilaisesta jugurtista, kurkusta, suolasta ja pippurista sekä pienestä lorauksesta valkosipulioliiviöljyä. Kurkku raastetaan ja nämä kaikki sekoitetaan yhteen. 

Perunat valmistettiin niin, että lohkottiin potut, maustettiiin suolalla ja pippurilla sekä joukkoon lorautettiin taas vähän valkosipulioliiviöljyä. Sekoitettiin perunat pussissa, jotta mausteet ja öljy tarttuisi kaikkiin perunoihin. 
lohiruokaa3
Jos tykkäätte lohesta ja helppo&nopea ruokavinkki olisi tarpeen, tässä yksi sellainen. Tämä kombo oli nimittäin aika herkku! 

8 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä niin hyvältä <3 Tuli ihan nälkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä olikin<3 Haha, sama täällä, varsinkin näin just jumpasta tulleena! :D

   Poista
 2. Ei vitsit, näyttää ihan superhyvältä! Menee ehdottomasti testiin joku päivä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, meinaan tää maistui myös ihan superhyvältä! ;p

   Poista
 3. Mistä noi tabletit on?

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä ihana päivä ja oli ilo olla avuksi sun kalanvalmistuskammon karkottamisessa! 😘❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih niin oli! Haha, hyvä juttu ;P Mitäs keksitään seuraavaks, pakko ottaa pian uusiks ❤

   Poista

Muistathan asiallisen sävyn kommentissasi, kiitos <3