perjantai 27. marraskuuta 2015

PRE-CHRISTMAS PARTY OUTFITS

× HAALARI ×

Haalarit ovat tulleet jäädäkseen! Mullakin olisi haaveena löytää täydellinen haalari, joka istuisi just eikä melkein. Haalarin seuraksi mustat korot, hempeitä yksityiskohtia hennoilla koruilla ja huuliin punaista vuodenajan kunniaksi. Voi miten unelmoinkaan tuosta Chloèn laukusta, täydellinen!
× NUDE ×

Tähän väliin hiukan vaaleampaa kokonaisuutta. Kuka sanoi, että pikkujouluihin kuuluu pukea vaan punaista tai mustaa?! Tämä nude kokonaisuus sopii hyvin vähän hienompiin juhliin, kimalle tuo (ainakin) mulle luxus-fiilistä. Kokonaisuuden pitäisin itse aika hempeänä, mutta silmämeikkiin toisin hieman tummuutta, en kuitenkaan liikaa, vaan ihan ripaus riittää.
× HAPSU ×

Tämä hapsu-unelma on mun mielestä erittäinkin täydellinen pikkumusta! Hapsut ovat iskeneet mun sydämeen näin juhlakauden alussa ja oonkin tykästynyt kaikkiin hapsumekkoihin ja -hameisiin. Mekon kaveriksi sopii ajattomat korot, kultaiset yksityiskohdat sekä näyttävä clutch-laukku.


Koska pikkujoulukausi on jo kovaa vauhtia aluillaan ja mullakin on ensimmäiset pikkujoulut huomenna, niin aattelin tulla vähän jakamaan inspista pukeutumisen suhteen. Kokosin Polyvoressa kolme asua, jotka voisin pukea päälleni enemmän kuin mielelläni. Itse en osaa päättää suosikkiani, sillä kaikki ovat mun mielestä omalla tavallaan upeita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan asiallisen sävyn kommentissasi, kiitos <3