tiistai 24. marraskuuta 2015

SUNSET

Kylmän sään asu10 Kylmän sään asu5 Yksityiskohtia Kylmän sään asu8
Sain eilen Iitun mukaani kuvailemaan. Nätti ilma oli pakko päästä hyödytämään ja kaverin treffailu nyt on aina kivaa. Ajettiin Ruissaloon, ajattelin, että sieltä voisi saada lumisia kuvia, mutta lunta siellä tuskin oli yhtään. Mutta lumen sijaan saatiin taustaksi uskomattoman kaunis auringonlasku, josta näittekin kuvia jo eilisessä postauksessa.

Kuvailun jälkeen koukattiin kaakaolle Honkapirttiin. Kaakaon kaveriksi oli pakko saada niin uskomattoman hyvät munkit, namm. Ja hei, läpäsin ekaa kertaa elämässäni munkkihaasteen! Mä en oo edes kuullut kyseisestä haasteesta, mutta kaakaokamuni selitti jutun ja ihmetteli, miten ihmeessä oon voinut välttyä tältä. Jaa-a, mutta sen vaan sanon, että hemmetin vaikeeta se oli ja se munkista nauttiminen jäi vähän toissijaiseksi kun kaikki keskittyminen meni siihen, kun yritti pitää kielen suussa. Sellasta.

Mitä mieltä ootte hiukan erilaisista kuvista? 
Kylmän sään asu12
Takki Zara
Neule Lindex
Farkut JC
Kengät Dinsko
Hanskat Accessorize

2 kommenttia:

  1. Vitsit miten ihania kuvia :) ja koko asu on niiin mun mieleen, peukku sille! joku ton tyyppinen takki olis itellä vielä hakusessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kivasta kommentista anonyymi! :) Toi takki meni heittämällä lemppariksi oston jälkeen, on kyllä niin mun mieleen<3 Ainakin tosiaan siis Zarasta tuollaisia löytyy.

      Poista

Muistathan asiallisen sävyn kommentissasi, kiitos <3