maanantai 30. marraskuuta 2015

XMAS POST | GIFT IDEAS

× FOR HIM... ×

Miehille lahjan keksimisessä tuntuu aina olevan vaikeuksia, enhän ole ainoa? Mulla kun on niitä miespuolisia lahjansaajia enemmän niin on pakko ollut suoriutua tästä vuosi toisensa jälkeen. Ainakin poikaystävälle voi nyt ostaa melkeempä mitä vaan mitä haluat hänen päällään näkyvän, yleensä se maku menee aika yks yhteen. :D Veljille taas lahjanosto on ehkäpä se hankalempi juttu, mutta hyviä ehdokkaita ovat mm. asusteet, lompakot, paidat/neuleet yms. Isää on kiva hemmotella pehmeän kylpytakin tai vaikka keittokirjan kera.
× fOR HER... ×

Tytöille voi ostaa melkein mitä vaan, me tykätään kaikesta! Äitiä voi helliä esimerkiksi ihanan tuoksuisilla rasvoilla, pehmoisilla aamutossuilla tai lämmittävällä kylpytakilla. Tuoksukynttilät, kaikki lämpimät ja pehmeät jutut, kauniit astiat, sisustusjutut, herkut sekä kosmetiikka ovat varmasti aika osuvia valintoja. Vaan mielikuvitus on rajana!


Kertokaa ihmeessä, jos teillä on joitakin kivoja lahjavinkkejä jaettavaksi! Hyvän lahjan kruunaa vielä kaunis paketti, niistä kuitenkin juttua toisessa postauksessa! 

Tuotteet koottu Polyvoresta

2 kommenttia:

  1. Joogamatto, lettupannu ja aikuisten värityskirja nyt ainakin on sellaisia pieniö ja vähän erikoisiakin lahjaideoita mitä itse voisin heitellä tiskiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, olipa hauskoja ideoita ja varmasti mieluisia jokainen! Mielikuvitus vaan rajana niin kyllä saa kasaan hyvät lahjat :-)

      Poista

Muistathan asiallisen sävyn kommentissasi, kiitos <3