torstai 10. joulukuuta 2015

VÄHÄN KUULUMISIA

snaps
Harmittaa kyllä älyttömän paljon se, että olin suunnitellut, että joulukuussa panostan blogiin enemmän kuin pitkään aikaan, mutta mites on mennyt? No ei hyvin. Tämä ensimmäinen reilu viikko on ollut täynnä ohjelmaa ja paljon tekemistä riittää vielä seuraavillekin parille viikolle. Mun joululahjahankinnat ovat vielä aivan vaiheessa lisäksi joulusiivouskin pitäisi aloittaa... Huh tekemistä riittää ja tuntuu, että päivistä loppuu tunnit kesken. Ei auta, täytyy varmaan alkaa ajoittamaan juttuja paremmin, että aikaa jää tarpeeksi myös blogille. 
snaps4
Asiasta kukkaruukkuun, eilen töissä sain jäätävän haavan sormeeni ja tänään kovan säryn vuoksi kävin näyttämässä sitä työterveydessä. Että sellasta tähän päivään. Seuraavaksi ajattelin levähtää hetkeksi, nyt kun kerrankin on aikaa. Huomenna mulla on kampaaja ja illaksi luvassa rentoutumista, sounds good to me! Lauantaiksi on tiedossa kivoja suunnitelmia, nimittäin pidetään parhaan ystäväni kanssa pienet 'pikkujoulut'; laatuaikaa, jouluisia herkkuja, paljon jutustelua ja ehkä jotain leffaa. Rentoa, mutta niin ihanaa tekemistä, just tällastä mä kaipaan just nyt.  
snaps6

2 kommenttia:

  1. Oi sun viikonlopun suunnitelmat kuulostaa kyllä niin ihanille, parasta viettää hyvän ystävän kanssa aikaa vaan höpötellen ja jotain hyvää syöden :) ja voi miten ihania kuvia tässä postauksessa on !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä! Se on kyllä ihan parasta, niitä kertoja on vaan usein ihan liian harvassa :( Kiitos hirmusesti Emilia♥

      Poista

Muistathan asiallisen sävyn kommentissasi, kiitos <3